Blogg 2

Nyhetsarkiv / Blogg (Hva skjer i båtforeningen) - Side 2

Trekningsmøtet 06.03.2021

I år hadde 7 medlemmer sagt opp sin båtplass -som vi da kunne tilby for innbytte / salg. Alle ble omsatt!
I tillegg hadde vi 6 ledige sesongplasser til leie. Av disse er fremdeles 4 stk. ledige pr skrivende stund. Sesongplasser vil annonseres på nettsiden fortløpende.

Møtet denne gang var både spesielt og utfordrende -både for oss i styret og ikke minst for medlemmene våre -som måtte vente ute i kjølig mars-vær -fordi vi slapp kun en om gangen inn på hytta hvor formidlingen fant sted. Undertegnede var privilegert som satt inne hele tiden med min laptop -men munnbind og briller er en dårlig kombinasjon. Det dugget på briller og pusten gikk.. -det ble til tider litt stress -men vi kom oss som alltid velberget gjennom.
Inne kommuniserte vi med øvrige styremedlemmer via mobil. De som befant seg ute gjorde en god jobb med å sile frem det neste medlem som hadde tur -etter andelsnummer -så venteliste.
Full honnør også til dere medlemmer som fulgte de smitteverntiltak vi hadde satt opp -og bidro på alle måter til en smidig gjennomføring -selv om tålmodigheten ble satt noe på prøve gjennom ventetiden.

Neste år håper vi denne Korona-djevelen er blitt bekjempet så vi kan avholde våre møter og arrangementer på en normal måte!
Vi takker igjen for vel gjennomført -og ønsker god båtsommer!

Styret
Ragnar Fredrik


 

15.08.2020

Dugnad for ferdigstillelse og rydding i sone 1

Helgen 13-14.08 2020 tok igjen noen av styremedlemmene samt en frivillig utvalgt et godt tak for fellesskapet vårt. 

Som kjent valgte vi i år å avlyse både dugnad og årsmøte pga denne begredelige corona-stormen vi står i. I disse tider ser vi jo en ytterligere oppblomstring av denne -og dermed har vi istedet gjennomført en rekke mindre tiltak / dugnader internt i styret. Denne helgen ble brukt til å ferdigstille prosjektet med nytt lys og nye kontakter på bryggene. Vi fikk tidligere noen mindre avvik som måtte lukkes. Disse besto hovedsaklig i ytterligere isolering av kabelrør med membran -samt justering av dybde under bakken der de går fra skap til brygger.

I den forbindelse måtte en del buskas kappes ned -og vi valgte da å rydde ytterligere langs stien.

Vi valgte å fotografere litt denne gang og lage en aldri så liten -lett og uformell -reportasje / oppsummering her på vår blogg-side:

(Klikk på bildene for større format / 'slideshow')

 

Vår ustoppelige arbeidsmaskin Kjetil Eriksen startet fredag morgen med å hente redskap samt begynne å kappe vekster.

Sven-Ulf stilte med bil og henger.. det ble fort mye å kjøre bort.

Lørdag møtte flere opp. Svein Bentzen og Kjetil legger her membran rundt kabel-rør. Dette blir solide og varige saker.

Måling og tilskjæring av membran utføres nøyaktig av Sven-Ulf.

..noe som er spesielt artig å drive med når de som venter på neste bit -med høy og tydelig røst -lurer på om den kommer i løpet av dagen 😉 ..

..sånn at den kan klistres på plass!..

Vi ser at det var en ganske god haug med masse som måtte jevnes ut.. -og en god innsats ble gjort med nedklipping -og rydding!

Tiden flyr når man har det gøy! -og etterhvert syntes til og med kasserærn -som til vanlig trives best med tastatur og skjermer -og som er usikker på hva annet verktøy enn det skal brukes til -at han burde bidra litt med annet enn knipsing. Beising av noen utskiftede bord måtte gjøres -og en malerkost er vel ikke altfor skummel synes han...

Han gikk fra sitt kamera på 'land'.. -vet ikke helt hvor lurt det var. For selvsagt måtte DET fenomenet bevares for ettertiden. Kameraet ble dermed tyvlånt for formålet..

Det var sikkert meningen å få med hele den hardtarbeidende kroppen i ett bilde.. men la oss konkludere med at bildene er nok et bevis på at vi alle har våre egenskaper og oppgaver her i livet.....

Vi lar av høflighets-hensyn fotografens identitet forbli anonym! 

PS -det ER en beise-kost under stanga!

Er litt usikker på hvilket avvik gutta fikk øye på akkurat her.. men mener å huske at at de / den -kom fra det med helsa i behold..... -såvidt..

Siste grovklipp og finklipp ble unnagjort.. kun de aller største buskene -som ikke monster-saksa til Eriksen klarte å omfavne -slapp unna!

Dermed var helgens innsats unnagjort -og vårt flotte anlegg har fått både en teknisk og et forskjønnende løft!  -og deltagerne kunne takke hverandre for både innsats og et hyggelig 'treff'. 

Tekst og -nesten alle -fotos; Ragnar Fredrik Johansen - Styret

 


.

 

12.03.2020

Trekningsmøtet denne gang (07.03.2020) fikk et litt spesielt utfall -idet 1 plass ikke ble solgt.
Vi hadde igjen et betydelig antall ledige plasser å tilby; 11 stk. -samt 6 sesongplasser.

Vi har lagt ut sesongplasser som kom til under møtets gang -samt 1 ledig for salg.

Styret takker for et godt gjennomført møte.