E-postadresser

Kjære medlemmer!

Still deg spørsmålet –har vi DIN korrekte epost-adresse??

Og er du usikker på om vi har riktig epostadresse så send oss den for sikkerhets skyld. Bedre med en ‘unødig’ melding enn ingen melding! OG -ta også gjerne kontakt med venner / andre medlemmer -som du vet kanskje sliter med disse tingene -og hjelp dem slik at de også får informasjon fra oss.

Vi har tatt i bruk digitalt nyhetsbrev. Vi ønsker også å sende fakturaer etc. med epost.
Derfor MÅ vi ha korrekte epost-adresser til dere.

Ta kontakt med en av oss i styret -fortrinnsvis Ragnar Fredrik Johansen -som steller med medlemslister. Send SMS til 90843330 -eller om du kan -epost til: ragnarfredrik@gmail.com

Vi gjør oppmerksom på at som medlem er man forpliktet til å søke informasjon og legge til rette slik at den mottas!

Vi mangler i skrivende stund eposter til 10 stk: (Oppdateres etter hvert som vi får rettelser; Oppdatert: 12.08.21)

Riiser Rolf
Snellingen Ragnar
Aaleskjær Jon
Lie Trygve
Bjørnli Victor
Eriksen Erik
Heidenstrøm Bjørn
Hansen Gerd
Svendsen Jens Petter
Jansen Per Cato

Tusen takk for at dere vil ta tak i dette!