E-postadresser

Kjære medlemmer!

I disse turbulente virustider er det viktigere enn noen gang å kunne nå raskt ut til dere med info! Møter og arrangementer kan endre tider og / eller gjennomføringsmåter på kort varsel -også i tråd med myndighetenes bestemmelser. Derfor må vi ha kontakt med dere!  -nå -og for fremtiden..

Still deg spørsmålet –har vi DIN korrekte epost-adresse??

Og er du usikker på om vi har riktig epostadresse så send oss den for sikkerhets skyld. Bedre med en ‘unødig’ melding enn ingen melding! OG -ta også gjerne kontakt med venner / andre medlemmer -som du vet kanskje sliter med disse tingene -og hjelp dem slik at de også får info.

Det er viktig å følge med her på vår nettside -samt Facebook: ‘Følg’ oss der!

MEN FRA I ÅR VI VIL OGSÅ TA I BRUK DIGITALT NYHETSBREV!
Derfor MÅ vi ha korrekte epost-adresser til dere slik at våre budskap når frem.

Ta kontakt med en av oss i styret -fortrinnsvis Ragnar Fredrik Johansen -som er ansvarlig for medlemslister. Send SMS til 90843330 -eller om du kan -epost til: ragnarfredrik@gmail.com

Vi gjør oppmerksom på at som medlem er man forpliktet til å søke informasjon og legge til rette slik at den mottas!

Vi mangler i skrivende stund eposter til 10 stk: (Oppdateres etter hvert som vi får rettelser; Oppdatert: 12.08.21)

Riiser Rolf
Snellingen Ragnar
Aaleskjær Jon
Lie Trygve
Bjørnli Victor
Eriksen Erik
Heidenstrøm Bjørn
Hansen Gerd
Svendsen Jens Petter
Jansen Per Cato

Tusen takk for at dere vil ta tak i dette!